Home  /   Nieuws van andere websites  /   MSDN Flash Newsletter

MSDN Flash Newsletter

 

 

Microsoft - Let's dev this.

msdn Nieuwsflits (Flitsende nieuwsbrief)

Jaargang 21, Nummer 7 | 15 mei 2017

 

 

 

 

 

Gepersonaliseerde inhoud

MSDN Flash aanpassen

 

 

 

Back to top

Voor jou geselecteerd

 

 

Visual Studio 2017: Mobiel en desktop ontwikkelingstraining
In deze gratis op-verzoek cursus tonen deskundige instructeurs je hoe je jouw applicaties kunt optimaliseren en slimmere apps kunt maken. Volg deze cursus om tijdbesparende C# tools van Xamarin te verkennen, profiling tools te ontdekken en te leren over het gebruik van Microsoft Graph, om data en kennis over jouw organisatie te benutten.

 

Microsoft Tech Conferentie Op-Verzoek
Microsoft Tech Conferentie Op-Verzoek is gericht op ontwikkelaars en IT-professionals. Het bevat meer dan 50 technische sessies die een variëteit aan onderwerpen behandelen m.b.t. Azure en het hybride platform. Kijk en leer over beveiliging, networking, opslag, identiteit, mobiel, cloud infrastructuur, DevOps, en meer.

 

Ontwikkelaar Productiviteits-toolbox
Deze webcast serie op-verzoek voor ontwikkelaars en IT-professionals verkent de Microsoft DevOps en het digitale transformatietraject.
Onlangs zijn nieuwe webcasts toegevoegd.

 

 C# foreach Intervals en aangepaste iterators met opbrengst  begrijpen
Ga diep in op het inwendige van een kernconcept van C# en verken de implementatie van de foreach collectie interfaces bij gebruik van het yield statement.

 

 

 

Gratis cursus: Introductie van ASP.NET Core met Visual Studio 2017
Verkrijg basiskennis over ASP.NET Core van experts Scott Hanselman en Maria Naggaga. Je zult kennismaken met platform overschrijdende tools en technologie, fundamentele vaardigheden leren waar werkgevers naar op zoek zijn, en ontdekken hoe je een .NET Core applicatie kunt bouwen op ieder operating system.

 

Office Ontwikkelaar Programma: Nieuwe training en gratis extra’s
Het Microsoft Office Ontwikkelaar Programma heeft nieuwe waarde toegevoegd, nieuwe trainingsmogelijkheden en gratis extra’s voor ontwikkelaars die oplossingen creëeren die de Office en Office 365 ervaring verbreden betreffende de desktop, het web en mobiele platforms.
Lees dit om meer te weten te komen.

 

Wat is er nieuw in IncrediBuild en Visual Studio 2017
Visual Studio 2015 introduceerde een samenwerking met IncrediBuild. Dit maakte het mogelijk voor ontwikkelaars om IncrediBuild te installeren vanuit het Build Accelerator menu en te profiteren van belangrijke ontwerp versnellingsfuncties. (basis implementatie Leer over de veranderingen en verbeteringen op deze ervaring in Visual Studio 2017.

 

Publieke Preview: Power BI custom visuals gallerij in de Office Store
De Office Store biedt nu
Power BI custom visuals aan om te downloaden en gebruiken in Power BI service en Power BI Desktop. Deze interessante nieuwe Office Store aanbieding is zeer waardevol voor zowel klanten als ontwikkelaars.

 

 

Back to top

Evenementen

 

 

Azure Red Shirt Dev Tour Amsterdam : Verneem het laatste van Scott Guthrie zelf.
24 mei 2017, Amsterdam.

 

Ervaar de nieuwste technologieën op Azure, leer van Scott Guthrie hoe u meer kunt doen met de Intelligente Cloud van Microsoft. Scott zal tijdens zijn presentatie diep ingaan op de diverse Microsofts cloud diensten en mogelijkheden. Door middel van verscheidene demonstraties laten we zien hoe deze oplossingen u kunnen helpen gebruik makend van het beste van Linux ecosysteem en het beste van het Windows ecosysteem, samen.

 

Microsoft Ignite: Zie waar de technologie naartoe gaat
25 t/m 29 september 2017, Orlando, FL
 Ontmoet leiders op het gebied van technologie, maak contact met vakgenoten, kies uit meer dan 700 sessies, en ontwikkel een plan voor je eigen teams.
Schrijf je in om in september bij Microsoft Ignite in Orlando aanwezig te zijn.

 

 

Back to top

Training

 

Gratis online training : Visual Studio 2017: Mobile & Desktop Development

 

Roll de Mouwen op en ga aan de slag met alle nieuwe feautures en mogelijkheden van Visual Studio 2017! Luister naar experts, bekijk de demo’s en ervaar hoe je de ontwikkeling van cross platform applicaties kunt stroomlijnen.

 

 

 

Back to top


Microsoft respecteert uw privacy. U kunt onze Privacyverklaring online inzien.

Indien u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, klikt u hier.
Voor het instellen van uw contactvoorkeuren voor overige Microsoft berichten klikt u hier.

Microsoft Netherlands
Evert van de Beekstraat 354
Schiphol, CZ 1118 Nederland

Geef een reactie

Let op. www.kooistrag.nl maakt gebruik van Coockies om het aantal bezoekers te registreren.
%d bloggers liken dit: