Home   Software   Handig   MPlayer

MPlayer

MPlayer was altijd al dé mediaspeler onder Linux. Deze veelzijdige audio- en videospeler kan bijna elke denkbare bestandsindeling afspelen. Wmv, mov, avi, real, asf, mpeg, mp3, wav, ogg, wma en noem maar op. Ook dvd’s, cd’s en vcd’s kunt u ermee bekijken en beluisteren. Heel handig: u heeft maar één mediaspeler nodig in plaats van meerdere om alles af te kunnen spelen. En MPlayer is bovendien veel sneller dan standaard mediaspelers.
 
MPlayer is nu ook voor Windows beschikbaar gemaakt door een aantal verschillende projecten. Er zijn twee varianten te verkrijgen die een interface voor Windows ontworpen hebben voor de Linux-mediaspeler. MPlayer MPUI en het SMPlayer zorgen ervoor dat alle pc-gebruikers kunnen genieten van de eenvoud en het gebruikersgemak van MPlayer.

De download die wij hier aanbieden levert beide varianten in een pakket, zodat u kunt kiezen welke interface u het prettigst vindt. Beide maken natuurlijk gebruik van de laatste versie (met alle codecs) van MPlayer. MPlayer MPUI is wat Spartaanser qua vormgeving, SMPlayer biedt meer mogelijkheden.


MPlayer voor Windows met SMPlayer vormgeving

MPlayer is een veelzijdige en lichte mediaspeler die bijna elk bestand afspeelt.


Download: 

Geef een reactie

%d